Home » πιάτο ημέρας » ΤΑΡΤΑΡ ΣΟΛΟΜΟΥ – από τον Μaster Chef Λευτέρη Λαζάρου

ΤΑΡΤΑΡ ΣΟΛΟΜΟΥ – από τον Μaster Chef Λευτέρη Λαζάρου

Στο τεύχος 14 του Master Chef Λευτέρη Λαζάρου «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ LIGHT ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ» στον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ (1156 τεύχος), επιλέξαμε χωρίς καμμία μα καμμία δυσκολία μια καταπληκτική συνταγή, πανέξυπνη, πανεύκολη σε χρόνο προετοιμασίας και εκτέλεσης και απίστευτης γευστικήw απόλαυσης

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ!!!

 

 


ΥΛΙΚΑ:

400 γραμμάρια φιλέτο φρέσκου σολομού

1 κουταλιά της σούπας τσάιβς

ξύσμα από 2 λεμόνια

1 κλωναράκι σέλερι ψιλοκομμένο

2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα

100ml ελαιόλαδο βανίλιας

αλάτι χοντρό

πιπέρι φρέσκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1 Κόβουμε το σολομό σε μικρά κυβάκια και τον ανακατεύουμε σε μια μπασίνα με τα

ψιλοκομμένα τσάιβς, το σέλερι, τα αγγουράκια και το φύσμα από lime.

2 Προσθέτουμε το χυμό από το λεμόνι, το ελαιόλαδο βανίλιας και αλατοπιπερώνουμε καλά

Σερβίρουμε μαζί με λίγα φύλλα μουστάρδας.

Το μυστικό  του Μaster Chef

Προσοχή το ψάρι πρέπει να είναι φρέσκο

για να γίνει ταρτάρ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΓΕΥΣΤΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ!

www.epihirimatias.gr


Άλλες ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις: