Home » editorial, Frontpage » ΠΗΓΑΔΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – Για το καλό τους μην μας πλησιάσουν!!! – του Γιώργου Τσαγγαρίδη

ΠΗΓΑΔΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – Για το καλό τους μην μας πλησιάσουν!!! – του Γιώργου Τσαγγαρίδη

ΠΗΓΑΔΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - Για το καλό τους μην μας πλησιάσουν!!! – του Γιώργου Τσαγγαρίδη 3

ΠΗΓΑΔΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – Για το καλό τους μην μας πλησιάσουν!!! – του Γιώργου Τσαγγαρίδη

Όλα δείχνουν πως η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ του ΣΑΜΑΡΑ, ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ!

ΣΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΤΕΛΕΙΤΑΙ το ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ της ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΠΗΓΑΔΑΣ του ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΙΚΩΣ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ, ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΦΟΝΙΑ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ θα ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΟΥΜΕ την ΚΑΛΑΜΑΤΑ και τον ΜΕΛΙΓΑΛΑ, για ΝΑ ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ το «ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ», ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ τις ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ, πότε ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΝΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ πότε ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που έστελναν ορδές από κατευθυνόμενους φονιάδες παρακρατικούς αστυνομικούς για να μας εκφοβίσουν… με σκοπό να μην πλησιάσουμε στην ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ!!!

ΕΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ,

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!!!

Όπως όλοι πια γνωρίζουν,

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ –εκτός από όλες τις προϋποθέσεις εμφυλιακού κλίματος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ- ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΗΓΑΔΑ… ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!!

Εκτός των άλλων, ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ «ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ Η ΑΛΗΤΟ-ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ-Κ.Κ.Ε., ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ», Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΣΟΚ, ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ «ΠΝΙΞΕΙ» ΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ…….και με κάθε τρόπο ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΗΓΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ:

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΟΝΙΑΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ (*), ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ-ΙΝΔΟΥΣ-ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΛΛΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (που θα γεμίσει με 100άδες μολυσματικές ασθένειες, βιασμούς, ληστείες και δολοφόνους της Πάρου!!!), ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ (ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ!!!

Οι απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες όμως, λένε κι άλλα!

Ίσως, ξαφνικά, εκεί, γύρω στις 8-10-12 Σεπτεμβρίου, να δούμε ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ «ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ……. ΒΟΗΘΕΙΑ (*) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ «ΑΛΛΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ -κυρίως έγχρωμων- ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!

Όλα αυτά, αλλά και πολλά ακόμα, φτάνουν στα αφτιά μας από πολλές πηγές, που κανένα συμφέρον δεν έχουν να μας παρα-πληροφορήσουν!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ» ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ … ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013,

ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ-ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ-ΛΗΣΤΕΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ, ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΥ ΜΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΑΛΗΤΗ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!!!

Όπως ξέρει καλά και ο Σαμαράς και τα αφεντικά του, «ΕΜΕΙΣ» ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, (όπως ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!) ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ (για το καλό όσων θα …θελήσουν να μας εμποδίσουν!!!) ΕΙΝΑΙ, ΝΑ  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ!!!

Για το καλό τους!!!

 

 

Γιώργος Τσαγγαρίδης

 

 

Θα αποτελούσε ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ για μένα ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ διαδικτυακές τις ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ στον: www.ethnikististv.gr κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6-7 και κάθε Σάββατο 5-6, να ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ διαδικτυακές ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ στον www.lovemeradio.com κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή 5-6 και να ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ: www.ethnikistis.gr και www.kommounistikaeglimata.gr
Περιμένω με χαρά τις σκέψεις σας στα mail: ethnikistisgr (at) gmail (dot) com / kommounistikaeglimata (at) gmail (dot) com / lovemeradio@gmail.com.
ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK.
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΠΗΓΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ στις 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, όπου θα είμαι κεντρικός ομιλητής, ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ, που ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!
Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΗ!!!
Γιώργος Τσαγγαρίδης – 6943800161

 


Άλλες ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις: